Gammel Dansk Hönsehundklubben

(GDHK)

Här presenterar vi den underbara hundras som vi fått från vårt grannland

Årsmötet Flyttas!

Pga coronaviruset har styrelsen för GDH-klubben, precis som så många andra ras- och specialistklubbar, valt att flytta årsmötet till ett senare datum. Mer information kommer efter den 31/3, då vi har ett styrelsemöte. 

Med vänlig hälsning Styrelsen

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Årsmöte i GDH-klubben vid  Västlandasjön utanför Kolsva 

Söndagen den 28 april, kl. 11.00

Årsmöte • Lunchmackor • Fika • Promenad

Så här hittar ni hit: • Åk till Kolsva som ligger längst väg 250 från Köping och E18 mot Fagersta. • I Kolsva: (om ni kommer från Köpingshållet) sväng vänster på Bruksgatan vid fyrvägskorsningen innan hörnet vid ICA. I 90 graderskurvan i slutet av samhället byter vägen namn till Skedvivägen. • Följ den slingrande asfaltsvägen ca 9 km. • Sväng vä vid den gula skylten ”Boda 2” in på en grusväg. • Åk ca 800 meter på den (passera några skogsvägar till vänster och en grusväg till höger). • Mellan en röd liten stuga och en soptunna på vä sida ska ni svänga in. Och ni är framme! 

Adress:  Stakboda 16, 730 30 Kolsva

Google maps position 59°32’27.3”N 15°43’14.1”E

Om problem att hitta, ring Eva: 070-653 23 69

Obs! På grund av rådande omständigheter med Covid-19 så inställs denna aktivitet.


Varmt välkomna till en spårdag i skogarna runt Hallstahammar

Viltspårdomarna Thomas Larsson och  Seppo Pirronen är preliminärbokade till den 18 maj för att ta hand om intresserade medlemmar i GDH-klubben.

Plats: Åsby Lantbruk, Åsby 4, 734 91 Hallstahammar.

Gemensam matig fi ka - kl.12-13, för prov- och träningsdeltagare.

Träning - kl. 13-17(ca)

Vi kommer efter att ha fått ca en timmes teori kring viltspår och praktiskt eftersök, träna på att själva lägga spår (åt varandra) och att gå spår med våra hundar.  För de som kommit lite längre kommer det att fi nnas möjlighet att gå anlagsprov eller öppenklassprov.

Prov - kl 9-12

För de som vill gå prov, kan detta erbjudas. Såväl anlagsprov som öppenklassprov. Vill man kan man, efter fi ka, stanna för att ta del av teoriinslaget vid 13.00. 

Anmälan

Meddela intresse för viltspårdagen senast 20 april 2019 till Nilla Lundberg, 070-215 32 32, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ange ditt namn + hunden/-arnas namn och vad ni vill vara med på samt ange om matig fi ka önskas (d): a.Träning (eftermiddag) b. Anlagsprov (förmiddag) c. Öppenklassprov (förmiddag) d. Vill gärna vara med på gemensam fi ka.

Dagen är (förutom prov) kostnadsfri.

Vid prov tillkommer provavgift samt domararvode. Kostnaden för prov är 200 kr som sätts in till GDH-klubben, PG 45 25 57-2, plus 200 kr till domaren på plats.

Hoppas vi ses!