Obs! På grund av rådande omständigheter med Covid-19 så inställs denna aktivitet.


Varmt välkomna till en spårdag i skogarna runt Hallstahammar

Viltspårdomarna Thomas Larsson och  Seppo Pirronen är preliminärbokade till den 18 maj för att ta hand om intresserade medlemmar i GDH-klubben.

Plats: Åsby Lantbruk, Åsby 4, 734 91 Hallstahammar.

Gemensam matig fi ka - kl.12-13, för prov- och träningsdeltagare.

Träning - kl. 13-17(ca)

Vi kommer efter att ha fått ca en timmes teori kring viltspår och praktiskt eftersök, träna på att själva lägga spår (åt varandra) och att gå spår med våra hundar.  För de som kommit lite längre kommer det att fi nnas möjlighet att gå anlagsprov eller öppenklassprov.

Prov - kl 9-12

För de som vill gå prov, kan detta erbjudas. Såväl anlagsprov som öppenklassprov. Vill man kan man, efter fi ka, stanna för att ta del av teoriinslaget vid 13.00. 

Anmälan

Meddela intresse för viltspårdagen senast 20 april 2019 till Nilla Lundberg, 070-215 32 32, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ange ditt namn + hunden/-arnas namn och vad ni vill vara med på samt ange om matig fi ka önskas (d): a.Träning (eftermiddag) b. Anlagsprov (förmiddag) c. Öppenklassprov (förmiddag) d. Vill gärna vara med på gemensam fi ka.

Dagen är (förutom prov) kostnadsfri.

Vid prov tillkommer provavgift samt domararvode. Kostnaden för prov är 200 kr som sätts in till GDH-klubben, PG 45 25 57-2, plus 200 kr till domaren på plats.

Hoppas vi ses!